1. Vrijeđanje i slične privatne stvari izmedju korisnika na forumu je zabranjeno !!!
Za tako nešto, postoji private...
2. Poštujte druge članove, čak i kad su njihovi stavovi dijametralno različiti od Vaših. Bez vrijeđanja, psovanja, malicioznih i dvosmislenih komentara, kao i uvreda na nacionalnoj i bilo kojoj drugoj osnovi.
3. Administracija foruma ne snosi odgovornost, za bilo čiji post ili ponašanje.
4. Potrudite se da vaši postovi imaju smisla. Postovi i topici koji su po procjeni moderatora banalni i glupi biće uklanjani, a članovima koji ih često šalju biće uskraćen pristup.
5. Molimo vas da se držite teme. Poruke koje skreću raspravu sa teme mogu biti obrisane ili prebačene na drugu temu. Namjerno i sistematsko skretanje tema i drugi vidovi ometanja diskusije neće biti tolerisani.
6. Izbjegavajte dupliranje tema (koristite pretraživač foruma), iskoristite ga umjesto da stvarate nepotreban posao ljudima zaduženim za održavanja istog.
7. Administracija foruma se NE obavezuje da obrazloži razloge za uklanjanje poruka i zadržava pravo da ugasi naloge korisnika koji krše navedene standarde.
8. Nije dozvoljeno ponovno otvaranje tema (topika) koji su već uklonjeni ili zatvoreni od strane moderatora.
10. Stare teme i postovi za brisanje idu u podforum .::Recycle Bin::.
11. Uvijek je urednikova reč posljednja. Urednici su izabrani od strane administratora foruma i uživaju njegovo potpuno poverenje. Forum radi zahvaljujući Vama, a funkcioniše zahvaljujući urednicima koji volonterski rade svoj posao, prema tome imajte obzira prema njima. Ukoliko imate primedbu na neku njihovu akciju, birajte rječnik i obratite im se preko privatne poruke. Urednik nije dužan da Vam odgovori, to potpuno zavisi od urednika do urednika i ako isti smatra da nema potrebe za objašnjenjem za neku akciju, nećete ga ni dobiti. Žalba na rad nekog urednika je moguća slanjem privatne poruke administratoru, sa jasnim citatima i slijedom događaja. Takođe, ni na ovo Vam niko ne garantuje odgovor ali u svakom slučaju se sve razmatra interno među urednicima.
Prijatan boravak na forumu

hacker:
Vidim da su ti albanci upali na sajt, u inat njima ispravio sam neke greske na sajtu, preko kojih su vjerovatno pristupili(tako sam barem ja usao). Pogledaj stranicu
aktuelnost.php, tako uradi sve